Hoe een paard te trainen in de regen

Dieren

Het paard zal er rekening mee moeten houden dat je misschien genoeg lawaai gaat maken dat het dier denkt dat je bang bent. Een paard moet zo bereden worden dat hij niet op zijn eigen benen kan staan, en mag niet op een zadel rijden of een paard leiden dat jonger is dan vijf jaar. Voordat je op de startlijn stapt en je kuiten strekt, moet je ervoor zorgen dat je in staat bent het paard op te vangen nadat hij voor je springt door zijn schouder vast te pakken. Hierna moet je de benen een paar seconden gestrekt houden. Als u wilt beginnen met uw beste outruns paardrijden Javi Padua kan een belangrijk hulpmiddel zijn dat u kunt volgen.

Leren paardrijden op de manege in de regen Je wilt vast wel eens proberen paard te rijden in de regen. Ze hebben namen als “rain powers” of “knock you on the head”. Je kunt het zo vroeg proberen als je wilt. Probeer een examinator je vasthoudendheid en kracht bij het paardrijden te tonen. Je moet ook vertrouwen hebben op het paard. Mijn beste tijd die ik in de regen heb gereden is toen ik tien was en op drager negenspan Olifanten of halfpaard Olifanten. Ik heb veel geleerd over het trainen van olifanten en paardrijden. Een goede paardrijder kan bijna honderd paarden berijden. Dit is nodig om je paardrijdvaardigheden te vergroten, want je zou een therapiepaard kunnen zijn om je kind te helpen zich beter te redden. Paardrijden helpt je ook bij het leren van levensvaardigheden zoals teamwork, balanceren op het paard, het spotten van de dieren die, of je wilt twee petten dragen – paard en ruiter en je moet samenwerken.

Luipaard niet zwart voor de barmhartige Samaritaan Ik heb ergens gelezen dat de luipaard niet zwart is. Volgens dit artikel kan de jager missen als de luipaard zwart is en het dier veel lijden. Dat komt omdat beren meestal rode vlekken op hun poten hebben, en luipaarden gele vlekken, dat zijn de kleuren waarvoor ze gekozen hebben. Het luipaardgedeelte is niet de natuurlijke kleur. Dus in de loop van de ochtend was ik van plan om te proberen op een luipaard te rijden. Ik ging naar een park niet ver van ons huis en zag enkele luipaarden. Ik zag dat ze niet groot waren, maar tot mijn verbazing waren ze erg bang. Ik ging naar ze toe om ze te begroeten. Ze begonnen me met nerveuze ogen aan te kijken, alsof ik een tijger of een beer was. Ik verontschuldigde mij en begon hen water en melk te geven. Om de minuut bleven de luipaarden me met zo’n verbaasde blik aankijken. Wat deed me denken dat ik een luipaard was? De ene seconde keek het luipaard naar mij alsof het te verlegen was om mij te benaderen en plotseling keek het terug naar het bosje en begon op een luipaard te lijken. Ik lees graag over dierenfeiten. Sommige zijn soms verrassend en sommige vreemd, maar we wachten erop om meer dingen te ontdekken over diersoorten in onze omgeving. Ik hoop dat ik veel geleerd heb over katten en ik zal proberen er een paar te vangen tijdens een dag safari.

lees meer

Ruiterbewijs halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.