Hoe uw puppy te trainen

We houden onze hond onder controle, niet door te schreeuwen of te slaan en zeker niet door te trainen, maar door communicatielijnen te openen en hem zover te krijgen dat hij op ons reageert op een niet bedreigende manier. Zoals al mijn goede vrienden me zullen vertellen, is het geweldig om quality time met je hond door te brengen.

Laten we de dag samen doorbrengen deze zomer, Maar, waarschijnlijk niet de hondentraining tijd.

Op mijn missives naar mijn cliënten met hun Problemen met hun Harige Vrienden, kom ik een doorsnee moeilijkheid tegen. Op veertigjarige leeftijd ontdek ik dat de eigenaar moeite heeft met het africhten van zijn oude hond en nu zijn nieuwe puppy opnieuw moet africhten. Eigenaren van harige honden schijnen te geloven dat je een oude hond geen nieuwe trucjes kunt leren. Dit is INCORRECT. Dat kan je wel en de oude hond is in de meeste gevallen 1899 jaar oud. Mijn Von pass is een meelerende hond enheimoor, maar hij is mijn persoonlijk project op dit moment. Ik doe ook onderzoek naar puppytraining en gedragsproblemen bij honden. Mensen, het is een nieuwe wereld.

Technisch gesproken, hebben Furry Fabrikanten maatjes om hun producten te trainen en te promoten. Als je de commercials zou kunnen lezen, zijn ze serieus als het gaat om het promoten van producten. Het is moeilijk te verkopen, maar de geldfactoren zijn zelden dezelfde als de keelontsnijdende marketingtactieken van de for-profit Educare of de Humane Society. Ik denk dat voor het uitgegeven geld, er een betere manier moet zijn om het uit te geven. In plaats van de tijd te spenderen aan het trainen van één hond in een klas, is er een betere manier om hen elementaire tot gematigde gedragingen aan te leren zoals zitten op commando. Als de hond dan verkocht wordt aan een nieuw huis, kan de eigenaar de commando’s van thuis uit uitvoeren. Het enige wat de hond nodig heeft is dat hij thuis getraind wordt in “zit” en “kom”.

puppycursus

Puppy training kan beginnen op de dag dat je hem thuis brengt. Het zijn net bouwstenen. De sleutel tot het snel veranderen van gedrag is om ze te betrappen in theasterisken. Als je puppytraining benadert als een coach en alles leert wat je kunt over de coach en zijn/haar methodes, zal jouw werk veel gemakkelijker zijn. En in het hoofd van de coach is er een checklist van dingen die je moet afvinken van hun checklist.

4- gestimuleerd: Ja! Er bestaat zoiets als stimulatie. Puppy’s en honden moeten mentaal gestimuleerd worden. Er zijn vele manieren om dat te doen. U kunt:

5- discipline en beloning: Een solide sleutel tot Volkse standvastigheid en motivatie is het fantastische beloningssysteem. Mensen moeten weten dat een traktatie of lof de beslissende factor kan zijn als het gaat om hen te motiveren om iets te doen. Mensen die een heel klein beetje verandering willen, zullen het gemakkelijk vinden zichzelf te motiveren om hun hond te trainen. De werkelijk prachtige beloning waar honden van houden zijn:

6- Spelen: Onderschat NOOIT de speeltijd met uw puppy. Het is belangrijk om meer te leren over spelen en wat het doet voor puppy’s:

7- lesgeven: Doe het zoals je een leraar zou doen met je puppy. Mensen leren zo veel over puppymanieren en autoriteit onder het spelen. Discipline leren en wat het voor hen doet is de sleutel.

8- truc: Wie zegt dat puppy’s niet kunnen leren? Uiterst goed. Puppy ouders leren kunstjes alsof niemand ooit geboren is met een hart. Mensen raken zo gecharmeerd van het hebben van een puppy dat ze hen ook kunstjes willen leren.

9- Voortdurend: Er is een oneindige lijst van dingen die u uw puppy kunt leren. Ze zullen nooit ophouden met leren. En het is veel leuker. Leren is vriendelijkheid, en vriendelijkheid aanleren.

10- speciale rustplaats: Veel hangt af van uw mans behoeften. Sommigen hebben misschien een 2 kamer duplex nodig of anders een eenpersoonskamer met wit tapijt . Al deze factoren hebben een invloed op hondenkennel plannen, maar er zijn geen harde en snelle regels. Het is een persoonlijke beslissing en beter veilig dan spijt. Onthoud, de eerste keuze die alle hondeneigenaren maken is waar te wonen.

Ik hoop dat dit artikel u heeft voorbereid op het veeleisende werk om uw huis puppyproof te maken. Het hangt allemaal af van de instelling die je hebt. Hoeveel tijd ben je bereid te investeren? Als je ervoor kiest om je puppy te leren slapen in een hondenkennel die niet alleen overdekt is, maar ook veilig en stevig. Misschien wilt u het versieren met kinderen gezocht posters en krantenpapier. Dit alles is leuk en gezellig. Uw puppy zal het heerlijk vinden. U moet er alleen voor zorgen dat er niets is dat gevaarlijk kan zijn voor uw puppy. Alleen u kent uw eigen behoeften en dat u niet lui of onvoorzichtig genoeg bent om niet alles te onthouden wat u had moeten doen.

Er is niets dat je sneller gek maakt dan proberen uit te zoeken waarom je een nieuwe puppy in huis hebt. Gelukkig is er hulp. Het internet heeft het gemakkelijker gemaakt dan ooit tevoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.