Hoeveel tijd heb je voor je puppy?

U hebt nu vast wel gehoord dat hondenverzorging, met name voor volwassen honden, niet zo eenvoudig is als het lijkt. In feite kan het een beetje een nachtmerrie zijn. Dat is wat ik voel wanneer mensen, zonder een greintje training, een puppy bezitten. Ze lijken niet te begrijpen dat het niet de meest intelligente wezens ter wereld zijn, en dat ze koppig kunnen zijn, overspeelbaar en een heleboel meer dan ze lijken te willen zijn.

Begrijp me niet verkeerd. Puppy’s zijn zo leuk en zo liefdevol, maar je moet wel met ze spelen, ze het juiste voer geven, ze af en toe naar de dierenarts brengen, ze uitlaten en speelgoed voor ze kopen. Je moet er ook voor zorgen dat ze beschermd zijn tegen het weer, wat in het begin een echte uitdaging kan zijn.

Als u een puppy in huis haalt, krijgt u er waarschijnlijk een heleboel liefde en toewijding voor terug. Puppy’s moeten immers een tijdje bij hun moeder blijven tot ze klaar zijn om gespeend te worden, zodat ze kunnen wennen aan de warmte, de geuren en al die andere dingen die ze nodig hebben om te overleven. Ze zijn van nature nieuwsgierig en hebben de behoefte om op ontdekkingstocht te gaan.

Hondenverzorging moet op een verantwoordelijke manier worden aangepakt, zodat uw puppy niet opgroeit met een nachtmerrie, een kauwprobleem, huidproblemen, angst, frequente stoelgangproblemen of het psychologische trauma van het verlies van zijn vertrouwen.

Als u erover denkt een puppy te kopen, hoop ik dat u dit proces hebt doorlopen en niet zomaar een impulsaankoop doet. Als je een puppy gaat kopen en je weet niet zeker waar je moet beginnen, dan zijn hier een paar tips om je op weg te helpen.

Hoeveel tijd heb je voor je puppy?

Als u een baan hebt, zoals de meesten van ons, zult u het erg druk krijgen. U zult het grootste deel van uw tijd weg van huis doorbrengen met uw puppy. Dat is normaal. Dat betekent dat uw puppy veel alleen zal zijn. Daarom is het zo belangrijk om de perfecte hondenmoeder te vinden voor een jonge pup.

Puppy’s zijn van nature gezelligheidsdieren en ze moeten net als baby’s omringd worden door prikkels. Er zijn talloze websites die speciaal bedoeld zijn om u de best mogelijke start te geven aan uw puppy. Websites zoals¬†¬†zijn een goed begin voor uw puppy internetonderzoek.

Hoeveel is het ras van uw puppy typisch?

De eerste beslissing die u moet nemen als u een puppy koopt, is hoeveel tijd u hebt voor uw puppy in het bijzonder. Hoe meer tijd je voor je puppy hebt, hoe beter voor je relatie met je puppy.

Je moet beseffen dat alle puppy’s babyhonden zijn. Ze weten niet hoe ze voor zichzelf moeten zorgen, ze hebben iemand nodig die 24 uur per dag en 7 dagen per week bij hen thuis is.

Om dit probleem op te lossen en uw relatie met uw puppy te verlengen, kunt u uw puppy inschrijven voor beginnerscursussen of Puppy Kindergarten Classes. Er zijn ook verschillende boeken in de bibliotheek of boekwinkel te vinden die u leren hoe u uw puppy kunt trainen om een liefdevol lid van uw gezin te worden.

lees meer:

puppy speeltjes

onverwoestbaar hondenspeelgoed

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Dieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.