Oils matrix

gieten extra vergine olijfolie - oils stockfoto's en -beelden

Oliën in onze webshop? Vergeet niet om de kwaliteit van onze natuurlijke oliën te controleren!

 

Dit spul dat opgroeit in het noorden van het land is chocolade! Wat nog meer? We gebruiken chocoladeboter, mylk, cacaonibs-chocolaatjes en andere niet-dierlijke ingrediënten in onze producten. Daarnaast gebruiken we ethylalcohol voor de geur van deze producten, hetzij voor het gebruik van textuur of als een vreemd ingrediënt dat voor de toegevoegde smaak aan het eindproduct wordt toegevoegd. We gebruiken heel weinig van deze stoffen. Alleen de textuur is doordrenkt met onze cacaoboter en af ​​en toe kunnen een of twee insecten mijn interesse wekken met sommige van de huidverzorgingscosmeceuticals die we gebruiken, als de "Pre-Mixed Natural"-verpakking dit mogelijk maakt. Hier is een echte vraag! Hoe kwamen de bijen aan die extra tanden? De bijen zijn klein – misschien vijf keer kleiner dan een mensenhaar, met een glanzende zwarte kop en een lang zacht, beweeglijk lichaam. Deze insecten hebben speciale voedingsbehoeften vanwege hun korte levensduur, die soms meer dan 24 dagen duurt, en ze hebben geen hydraterende functies op hun lichaam. Muizen zijn er dol op, net als andere kleine dieren, en hun voedsel krijgt een paar kleine plakjes rauw vlees. Stap uit de huid en hun mond wordt veel breder en veel prominenter. Ze gaan alleen maar langer en langer door. Ze zijn supereffectief in het verkrijgen van al het voedsel dat ze kunnen vinden, en ik geloof dat ze iets anders kunnen proeven dan enig ander wezen op aarde. Ze hebben aparte wortels waardoor ze onder water kunnen leven en ze hebben een tong die veel verder kan komen dan enig ander dier. Niemand heeft ooit de maag van deze bijenkorf onderzocht, maar ik ben een aantal behoorlijk verbazingwekkende feiten over hen tegengekomen. Ook al hebben ze een zeer lange periode van evolutie doorgemaakt, in de moderne wereld zijn bijen nog steeds redelijk succesvol en lange tijd konden ze zich redden met eenvoudig, meestal geïmproviseerd voedsel, zoals honing. En we denken dat ze hun pectine verloren, wat een essentieel ingrediënt is voor alle micro-organismen om te overleven en te groeien. Toen sloeg het noodlot toe (waarschijnlijk door mensen of door de minder voorkomende elementen) en stortte de bijenpopulatie in. Maar aangezien ze daar in het wild zijn. Die basis hebben ze nodig! Ze hebben M&M's nodig. Deze bijen kunnen niet zonder M&M's. Hun koningin, een insectenmoordenaar, sprong weg en vloog de lucht in om het te verzamelen. Het kwam van alle kanten aan toen zijn vlucht werd vertraagd door de dood van de vereniging met de bijenkorf. Het was een zeer interessante scène. De bijen openden vanuit hun hyberninale houding hun mond naar waar de M&M vandaan kwam. De koningin verzamelde het en volgde de M&M naar de Melkweg (we weten niet zeker waar het heen ging) en landde op het thuisland van de mensheid. Om die chocolade te krijgen, moest ze wat tijd besteden aan het doorzoeken van het vuil van alles, van nagels tot veganistische telefoonhoesjes. Ze moet de industrie voor verwerkte en voorgekookte producten doorlopen voor haar volgende maaltijd. Onze webshop maakt het eenvoudig om M&M's te kopen. De chocolade is een agar-agarmatrix. Ik heb geen informatie over de agarmatrix op zich. Hier is de interessante opmerking. Deze matrix is ​​niet alleen erg hard, maar ook chemisch heel anders dan mijn andere agar-agar. De hieronder toegelichte verschillen zijn gedaan op een agar-agarmonster van een van onze klanten. Er is een discrepantie tussen de woorden op de etiketten en de samenstelling van deze matrix. Ik moest minstens een half dozijn van deze monsters uit verschillende bronnen over de hele wereld halen, en ik moest mijn eigen oordeel vellen. We zullen geen bekende niet-agar-agarproducten gebruiken omdat ze allemaal zijn gemaakt van agarmaterialen die niet in de natuur voorkomen. Ze bevatten ammonium- of kaliumnitraat als twee van de belangrijkste jodiumverbindingen, die het uitsmeren van Hag170 Whit-kopeenheden volledig zouden vernietigen. Ook is er 400 ppm calciumnitraat en 200 ppm natriumnitraat. Dus eigenlijk zullen deze agar-agars twee verschillende dingen zijn in hun chemische samenstelling. Het zijn geen 'perzik' soap-agar-agar. Agar vertoont niet dezelfde groei-eigenschappen. Tenzij vergeleken met een echt hard agar-product, zal het uitsmeren van Hag170 Whit-headers niets doen. Onze webshop maakt gebruik van epi-hagnite kleivezels uit Zwitserland. Hij dumpt deze vezels gewoon in een extreem krachtige Dremelbents-oven, waar ze op geen enkele manier afbreken, waardoor ze meer dan 300 dagen zacht blijven totdat ze verharden met iets dat een ptyitakase-formule wordt genoemd. Daarna worden ze besproeid met ijzerzuurpoeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *