Paardrij instructrice

Paardrij instructrice

Paardrij instructrice

Al sinds mijn studententijd zie ik mensen paarden laden en lossen. Ik heb hetzelfde proces gezien als het verschil is Leeftijd: de leercurve van een kind is anders en groeit anders, maar de manier waarop mensen het hebben geleerd, lijkt erg op elkaar. De leercurve voor jonge paarden schreeuwt om verbeterde technieken. Het probleem met de oudere paarden is dat van voeren naar wedstrijdklaar relatief snel gaat. In de koninklijke fokkerij wordt gezegd dat het tussen de 3 en 5 jaar duurt voordat een paard klaar is om te racen, maar we wisten dat na de eerste paar jaar het veeleisende karakter van de sport het eenvoudiger maakte. De tijd heeft het ook mogelijk gemaakt dat de ontwikkeling van de renners beter werd met betere technieken en reacties. De eerste paar buitenlandse fijnere paarden die tegenkwamen, moeten om te beginnen nerveus en bang zijn geweest.

Een renschool moet allereerst de paarden bij warmer weer opwarmen, weghouden van de hittezone en afkoelen door middel van drogen. De oefening moet in een gecontroleerde omgeving worden gedaan: een warmtedeken die over de rug van het paard wordt geworpen, moet worden vervangen door een koele. Het is moeilijk om te weten wanneer het paard klaar is om te racen, omdat het wedstrijdseizoen zo lang duurt. Nu is het het juiste moment om te beginnen met trainen en de belangrijke training te beginnen die wordt opgelegd als onderdeel van de leercurve.

Een andere techniek die geoefend moet worden voordat het paard kan racen – en dat is de voorbereiding van het paard. Het is belangrijk om precies te weten wat het paard nodig heeft voor competitie in de ring: een paard voor training weet heel goed wat het echte doel van de actie is. Het belangrijkste onderdeel van de voorbereiding van het paard voor een reguliere race is het trainen in het heiligdom van het paard. Dit moet ongehinderd verlopen en leiden tot de eigenlijke race.

Als een goede dressuurruiter heb ik er altijd een punt van gemaakt om mijn paarden zo voor te bereiden dat ze kunnen rennen en een internationale race kunnen winnen. Ik heb ze ook gevraagd. Ik wil dat mijn paarden klaar zijn om de bewegingen op zich te nemen om een ‚Äč‚Äčkampioenschap te winnen en het beter te doen dan wie dan ook.

Als nieuwe entour ben ik begonnen met financieel management om mijn paard op te voeden in jaren van redelijk fortuin. Ik heb altijd verschillende financiële cycli genoteerd om me bewust te worden van wanneer het bedrijf op zijn kop staat. Ik was verrast om het negen maanden voordat het zichzelf reorganiseerde in een vrije val te zien gaan. Ik vind het vervelend om te zien dat mijn geld in zo'n korte tijd zoveel opgaat.

Terwijl ik een leider was in de jonge school, was ik lid van de persoonlijke financiële commissie in de raad van bestuur. Ik wist altijd wanneer onze bankrekening de doelstelling voor het jaar bereikte. De beloften werden gedaan en de belofte werd gedaan alsof het een wedstrijd was. Toen de prod451 Cecil binnenkwam met misleidende, door banken opgezette verliezen (blijkbaar zijn ze gemaakt op hun eigen terrein zonder hulp van buitenaf) kwam ik met een goede: Balans. Het duurde niet lang voordat ik elke sessie een soort gevoel kreeg van wat mijn paard had gedaan. Kuisheid en toewijding – klassieke eigenschappen van een succesvol paard om te bezitten.

Alles wat ik als coach heb opgedaan, is van mijn paarden. Ik kan zien dat ze veel nauwer synchroon lopen met de acties van de paarden dan ze denken dat mogelijk is. Mijn taak is nu om aan hen door te geven wat ik van mijn paarden heb geleerd. Ik hoop dat ik hen het vermogen kan tonen om te slagen en dit te doen zonder ooit naar externe bronnen te zoeken om de situatie te verergeren of van het ene uiterste in het andere te veranderen. W Wijze mannen vragen: "Doet het u goed?" met andere woorden, helpt het en verrijkt het mijn inspanningen, of dient het mijn belang en invloed ten goede?

Ik zie veel boeken, films en websites die allemaal bezig zijn met wat volgens mij een continue missie is om mensen te informeren. Om hen aan te moedigen om te slagen; wat dat ook betekent. In sommige gevallen wordt dezelfde missie geschreven door verschillende auteurs voor verschillende doelgroepen, met alle variaties van hetzelfde thema. Helaas is sommige van de beste informatie enigszins misleidend of minder dan nuttig.

Er zijn twee stromingen die belangrijk zijn voor de toekomst van het paard als werkdier.

De eerste opmerking is te vinden in The Master Review Series van huidige managementschrijvers en -auteurs. Slechts eens in de paar jaar krijgen auteurs de kostbare edelstenen van anderen in handen. Dus iedereen bedankt die heeft bijgedragen om mij te motiveren! We zijn eigenlijk een succesvolle coach.

De tweede is direct gericht op de coach. Als het verzorgen van mijn paarden ik trouwe bundels paarden, zie ik een toekomst.

Zoals eerder aangegeven heb ik veel geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.