Petorts en Pet Resorts

Dieren

esame kommen en voer voor huisdieren

Biedt de eigenaar van uw dierenresort speciale voorzieningen die verder gaan dan het gebruikelijke hondenvoer en water? Als dat zo is, is dat een teken dat de eigenaar van het resort een echte dierenvriend is. Hoewel dit lijkt een schattige gedachte aan een huisdier resort eigenaar, kan het niet zijn. Immers, als hij de tijd zou nemen om te zorgen voor een comfortabel bed, wat speelgoed of andere lekkernijen die een menselijk huisdier zou genieten, zou hij het echt een huisdier resort noemen? Wees voorzichtig met “bandjes” die je misschien ziet op hekken of meetlinten die “hondje” in hun titel hebben. Dit zijn vaak gewoon meesteropvoeders die een “f correlaat” opzetten om winst te maken.

Het laatste wat u wilt, is uw huisdier achterlaten op een plaats die niet meer is dan een smerig, onverzorgd en verwaarloosd zwembad met bacteriën en parasieten die zich in het diepe nest nestelen. De bacteriën en parasieten zijn niet alleen echte bedreigingen voor de menselijke gezondheid, maar de bacteriën en parasieten kunnen zich gemakkelijk verspreiden naar familie en vrienden. Als u zich zorgen maakt over dierenplasvlekken in uw huis, overweeg dan de aanschaf van een boek over “hondengeurtjes”. Dat zal u veel tijd besparen en uw huis in goede geur houden, of uw huis nu wel of niet geteisterd wordt door hondenvliegen en hondenplas.

De voorzieningen

Hoe is de sfeer? Hoe zijn de regels? Wat zijn de verantwoordelijkheden van de eigenaar van het huisdier?

De beste hondenhotels zullen zeer specifieke eisen stellen aan de ruimte: groot genoeg voor alle huisdieren, gebruik vanIRIS-certificaat voor water en voedsel, afwasbare vloeren, enz. Ze moeten ook een beleid dat zou u toelaten om persoonlijk voedsel te brengen aan uw huisdier en / of kooi in voor uw huisdier om te eten tijdens de maaltijd. Veel hotels gewoon niet zal zitten dieren, tenzij ze in een kooi of honden drager.

De huisdierenafdeling

Het is zeer belangrijk dat uw huisdier niet alleen gescheiden wordt gehouden van de andere huisdieren, maar dat zij een eigen plaats hebben om te slapen en te spelen, een plaats die niet in de buurt van hun soortgenoten zal zijn. ( ALTIJD ).

De rechten van uw huisdier

Wist u dat u het recht hebt om te vragen of u aanwezig moet zijn terwijl uw hond wordt verzorgd? Veel kuuroorden voor gezelschapsdieren hebben een verplichte verblijfsperiode, zodat eigenaar en huisdier samen quality time kunnen doorbrengen. Als er een regel is, zorg ervoor dat u de regel begrijpt en een back up plan hebt in geval van nood.

Sommige fokkers eisen dat hondeneigenaren een formulier invullen om toestemming te krijgen om naar een kuuroord te gaan. Heb een plan voor de specifieke behandeling van uw huisdier. Als uw hond vereist dat een eliminatie bad, hebben een back-up plan, zodat u in staat bent om het verblijf van uw huisdier uit te stellen (u kunt contact opnemen met het personeel van het huisdier resort tijdens de reguliere kantooruren). Zorg ervoor dat u de volledige dierenartsdiensten begrijpt die aan uw harige vriend worden verleend. De juiste hoeveelheid voedsel, medicijnen, effecten van behandelingen, enz. zijn enkele van de factoren die moeten worden overwogen.

Speciale behoeften

Als uw huisdier een langdurige behandeling ondergaat, zoals een orthopedische operatie, kan een hondenresort een perfecte plek zijn voor uw huisdier om uit te rusten en zich gelukkig te voelen. Niet alle behandelingsplannen zijn echter gelijk. Denk aan de volgende speciale behoeften:

Probeer een professionele dierenarts het verblijf van uw huisdier te laten beoordelen. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat de resorts voorbereid zijn op ongewone problemen in verband met de dierenarts die zich tijdens het verblijf van uw harige vriend kunnen voordoen.

Een laatste resort kan de perfecte keuze zijn voor uw huisdier als u zich thuis geen verzorging kunt veroorloven. Wees niet verlegen over het vragen naar een huisdier resort dat kan zorgen voor een aantal essentiële diensten die essentieel zijn voor het welzijn van uw huisdier. Dit kan ook fantastisch zijn voor ondernemers die geen tijd hebben om te winkelen voor de verzorging van hun huisdier. Een overnachting in een dierenresort kan erg duur zijn, maar zonder deze complicaties zou het een ideale manier kunnen zijn om het probleem op te lossen.

Een eindresort kan de perfecte keuze zijn voor uw huisdier als u zich thuis geen verzorging kunt veroorloven. Wees niet verlegen over het vragen naar een huisdier resort dat kan zorgen voor een aantal essentiële diensten die essentieel zijn voor het welzijn van uw huisdier. Dit kan ook fantastisch zijn voor ondernemers die geen tijd hebben om te winkelen voor de verzorging van hun huisdier. Een overnachting in een dierenresort kan erg duur zijn, maar zonder deze complicaties zou het een ideale manier kunnen zijn om het probleem op te lossen.

Veel gezinnen gaan voor langere tijd op vakantie om tijd door te brengen in een van de vele dierverzorgingsdiensten die beschikbaar zijn. Families die het zich kunnen veroorloven, besteden vaak vele dollars per dag aan de verzorging van hun huisdieren. Of uw huisdier nu een vis, vogel, schildpad, dier, of exotisch huisdier is, of uw eerste huisdier, het is waarschijnlijk dat uw huisdier beter af is in een hondenpension dan dat ze alleen gelaten zouden worden, en dat gedurende die tijd.

lees meer

Hondentraining Limburg

Hondenopvang Limburg

Hondenschool Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.