Risicokapitaal voor startende gezelschapsdieren.

Kijk eens naar dit artikel over risicokapitaal voor startende huisdierenbedrijven.

We zijn er zeker van dat we tot nu toe meer dan 80.000 dollar hebben ontvangen van ons risicokapitaal. Meer dan het dubbele van waar we mee begonnen. Het meeste geld is afkomstig van klanten die zich aan ons houden. De angst wegnemen die huisdiereigenaren hadden over investeren door engelen.

Wanneer u een geaccrediteerde partner van ons wordt, ontvangt u:

Alle opleidingskosten zijn flexibel. (Hondenuitlaatdienst) U kunt het geld gebruiken om andere gerelateerde kosten te betalen.

In de meeste gevallen krijgt u bij aanvang een volledig gevaccineerde hond. Dit is een van de redenen waarom mensen er zo'n hekel aan hebben om hun hond naar het buitenland te sturen. U weet dat de hond op ziekten wordt gecontroleerd. Als hij niet slaagt voor de UKC of andere vereiste tests, dan is de eigenaar verantwoordelijk. Zij hebben niets te zeggen over wie de hond nog een spuitje geeft.

Mensen beweerden dat het aanbod te mooi was om waar te zijn. Dat het te mooi was om waar te zijn. Mijn antwoord aan hen was altijd "als je een volledig gevaccineerde hond hebt". Ik zou ze ook vragen om hun hond naar ons te sturen voor een welzijnscontrole, zoals bloedonderzoek, e.t.c.

 

 

We hebben onlangs een partij Fila Brasileiros gekregen van een klant in Duitsland. Zij overwogen er één van ons te kopen. Na een uitgebreide zoektocht in Europa en het oosten van de Verenigde Staten, zijn we erin geslaagd om deze samenwerking te bewerkstelligen. De deal stelt ons in staat de pup naar Duitsland te vliegen en hem op te halen volgens de Europese dienstregeling.

Deze pup was oorspronkelijk getaxeerd op 300 negades. Kunt u zich voorstellen dat een klant een puppy koopt voor 300 negades? Niemand deed dat. Dat is een grap. Wat voor gelijktijdig waardevolle hond is dat nu, vooral in deze geldverslindende markt?

Ik heb hem voor een aanzienlijk lagere prijs dan hij was geoffreerd. Misschien heb ik een goede deal gemaakt door het hongerige beest een beetje in te vetten. Ik weet het niet. Ik ben blij genoeg dat ik niet te veel betaald heb.

Wanneer u een Fila Brasileiro Puppy te koop koopt, zijn er belangrijke factoren om te overwegen. De lijst is vrij lang, eigenlijk. U moet deze aspecten lezen en u erop concentreren om een geweldige en weloverwogen aankoop te doen.

Ten eerste, de hond moet gezond zijn. Heupdysplasie is een belangrijke oorzaak van een slechte gezondheid bij dit ras. Bepaal de gezondheid van de ouders. Zijn de ouderdieren getest op alle bekende en diverse bekende aandoeningen in het ras?

Vergeet ook niet dat de genenpoel zeer klein is in vergelijking met wat u wilt in een raszuivere puppy. Naarmate de hond ouder wordt, kunnen bepaalde aandoeningen terugkomen. Vraag de fokker of er in het fokprogramma hiermee problemen zijn geweest.

De pup moet vrij zijn van parasieten. Welke parasieten? Koop overigens nooit een pup van een fokker die u geen inzage geeft in de plek waar de pup ontwormd is. Dit omdat parasieten op elk moment kunnen opduiken.

Ten slotte, is de pup van uzelf? Alleen u kunt dat bepalen. De fokkers zullen u helpen de juiste puppy voor u te vinden, op voorwaarde dat u het hen perfect vraagt. Ze kunnen u ook helpen de beste puppy voor uw persoonlijkheid te kiezen.

Onthoud, de Fundamentele Regel bij het kopen van een puppy;

U moet weten hoe u de juiste puppy voor u kunt vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.