The wonders Hotel

Buy ants

Heb je ooit bij een mierenkolonie willen logeren of zelfs de steken willen delen? Laat ons u de wonderen van het nieuwe buy ants hoteltonen. Voor de gasten die het van dichtbij willen zien, is er een rondleiding.

Het Ant Hotel is het meest elegante en avontuurlijke hotel in de wijk Alramis in Dubai. …Als hotel biedt het Ant Hotel verschillende extraatjes: het ontvangen van internetverbindingen van derden, het veranderen van alle elektronica in de kamer in zonnepanelen en het sturen van elektriciteit naar de kamers. Weet dat je ’s nachts je hele mobiele apparaat kunt aansluiten op het Ant Hotel en gratis verbonden blijft! Zodra u tevreden bent over uw bezoek, komt u gewoon naar huis en laat u het daar bij ons achter. Het Ant Hotel is niet alleen het nieuwste hotel en het enige Ant hotel in de VAE, maar het biedt de beste combinatie van de westerse cultuur en het nachtleven en de warmte van het Midden-Oosten nachtleven.

Hoogtepunten:

Kamer en woongedeelte: vier slaapkamers, 3 badkamers, woongedeelte en keuken op de 23e verdieping. …Zeer privé gebied met twee “Privé Kamers,” binnen een adembenemende ruimte… [fulladult]

Privékamer met bed, warme douche, TV met kabel-TV, DVD-speler, 2 inklapbare DVD-spelers, camerasysteem en platenspeler. …Het zal een hoop veranderen. …hier in luxe is Stilte, Stromend water, visuele Suites. …Houdt u zich aanbevolen voor een rondleiding door de kamers, voordat ik ze beschrijf, of kijkt u snel naar het overzicht van het hotel.

Woonkamer: een vleugje van het mooie al meteen. Volledig privé… [fulladult]

Mr. Basser TV in de woonkamer maakt films op de 1e verdieping. …Alles modern en roestvrij met Mr. Basser herschilderen.

Cos._bieren display ontworpen door mijn collega Mandy voor de Cos. Alcohol club.

Prachtige inrichting in het hele hotel, zoals een compleet aquarium van 6 verdiepingen en 50 meter hoog met levend zeeleven, een uitgestrekte privé-eetzaal, een buitenruimte met verschillende zonneterrassen … . [fulladult]

Geen contact met waterhuizen alle handen wassen met 7 spoed en eetgedeelte. …etsd in het hotel.

Paspoorten zoals paspoorten, rijbewijzen, geboortebewijzen… …worden gratis verstrekt bij elke receptie voor gebruik indien nodig.

Een kleurrijk meubelstuk ontworpen door mijn collega Trevor, evenals een reeks struiken en rotsen …die zich in de structuur van het hotel bevinden. De flora is deze keer natuurlijk onbekend voor ons en is nog nachtelijk wild. U zult het prachtig vinden.

Een licht. ʇ-vormig gat is gesneden door het midden van de loden muur.

Massages. Gratis … in het Ant Hotel.

Uitsparingen voor de massagestoel … om de hele lounge comfortabel te houden!

Gewoon het meest comfortabele hotel op de planeet!

De uitverkorene bracht daar veel tijd door om afgewezen te worden…

Nu kunt u een gedenkwaardige ervaring van het hotel op de gratis rondleidingen en verblijf bij ons, als je een gratis bezoek. Thee bekijken, fotosessie en de rondleiding krijgen.

Tijdens de winter of eind mei/juni, na een paar dagen filmen, kan het Ant Hotel gehuurd worden voor 3 nachten voor 200 AED. U krijgt een rondleiding op de eerste dag en u krijgt een Juma (kinderhanddoek) voor uw verblijf. Gratis flatscreen TV en Wi Fi verbinding zal beschikbaar zijn. We hebben GRATIS wijnkampen te organiseren in het hotel op geschikte specifieke dagen op maandelijkse basis.

De versiering van het wijnglas is mooi intact.

8 kamers, open tot 1.30 a.m. …185 vierkante meter …Polyester dubbel gewatteerde worp, pastel voor voering

The Ant Hotel #1 – De meest sprookjesachtige plek in Dubai – er is geen perfecter woord dan “Ant Hotel,” want we delen het Ant Hotel eigenlijk niet met mieren. In alle opzichten huren we ze gewoon. Stel je voor!

Op 1 september, hadden we een geweldig probleem op te lossen. Er waren ongeveer 50 mieren rondom het hotel. Ons team van schoonheidsspecialisten was in staat om ze ter plaatse te bestrijden met alleen vuur. Het is een luxe hotel en we hadden het gevoel dat we een mierenhotel bezaten, dus althans in die zin is ons een grote pluim op de hoed te steken. Het is begrijpelijk dat de gasten en het personeel genieten van de mieren en rondrennen in het hotel en terwijl de omstandigheden goed zijn, exploderen de mieren en morsen overal. We waren geïnteresseerd in het produceren van een rupsenboerderij met deze mieren voor de cosmetica-industrie, maar een noodlottig ongeval heeft zich voorgedaan, dus zullen we nog geen dingen produceren die een dodelijke bedreiging vormen en vriendelijk archiveren. 😉.. hopelijk kan het geen kwaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.